Коледни светлини и благотворителен концерт на 2 декември в Белене

Коледните светлини в Белене ще бъдат запалени на 2 декември (петък) от 17.30 часа на площад „България”. Традиционното „светване” на елхата пред сградата на читалището ще бъде съпроводено с песни и веселие.
„Непосредствено след това вълнуващо събитие, както за децата, така и за възрастните, в салона на читалището ще започне благотворителен концерт за нашата съгражданка Мариела Вълкова, която има онкологично заболяване”, съобщи за ДН заместник-кметът на община Белене Малина Ешекова. В концерта ще вземат участие изпълнители от Клуб „Естрада” – Свищов, Група „Изида”, Мая Ангелова, Детска танцова школа към НЧ „Христо Ботев-1892” – Белене и младежкия хор към църква „Рождение на Блажена Дева Мария”. Входът за благотворителния концерт ще е 5,00 лева.
„Салонът ще е отоплен. Надяваме се жителите на Белене да дойдат на концерта и за пореден път да покажат, че са с добри сърца, помагайки на Мариела и семейството й в този труден за тях момент”, каза още Малина Ешекова.
От името на Община Белене тя покани всички жители и гости на града да присъстват на двете събития на 2 декември, които ще стартират от 17.30 часа на площад „България”.
Ралица Господинова

2-DEKEMBRI