КОЛЕДЕН БАЗАР ЗА ТРЕТА ГОДИНА В БЕЛЕНЕ

За трета поредна година Центърът за социална рехабилитация и интеграция, съвместно с Община Белене организират Коледен базар. Тазгодишното му издание ще е в дните 18 – 22 декември.
Да се включат със свои щандове са отправени към детските и учебни заведения на територията на Белене, към всички читалища от общината, както и към редица институции. Участие могат да заявят и граждани в ЦСРИ или в Община Белене.
„Вече проведохме организационна среща. По-голямата част от поканените потвърдиха, че ще се включат”, съобщи ръководителят на ЦСРИ „Свети Винкенти” Дарина Добранчева. От нея научихме, че по време на срещата е било решено средствата от тазгодишния Коледен базар да останат за участниците в него – „Решението бе взето единодушно – събраната сума да не е както миналата година за благотворителни каузи, а за самите участници”, уточни г-жа Добранчева. Избрано е и мото на Коледния базар за тази година – заглавието на стихотворение на Таня Мезева – „Навън вали… доброта”.
Организаторите вярват, че Коледния базар ще създаде празнично настроение на жители и гости на града и призовават всеки да закупи от него подаръци за близките си хора.

Ралица Господинова